home   o muzeju   umetnici   izložbe   izdanja   bijenala   kolonije   vesti   javne nabavke   kontakt    

 

<<< ] >>> ]

             
 
 
 
 
        Promocije i izložbe

Posteri Slobodana Štetića, likovni list MNMUArt 2 i kalendar za 2016. 

22.12.2015, MNMU, Jagodina

     
             
 

Sa otvaranja izložbe

 

 

 

Svečani završetak vrlo uspešne 2015. godine, sa 17 realizovanih izložbeno-izdavačkih projekata MNMU u zemlji i inostranstvu simbolično je obeležen mnogobrojnim promocijama:
Posteri - Slobodana Štetića, autora vizualnog identiteta svih izdanja našeg Muzeja počev od 1985. godine do danas, koji ovom izložbom obeležava 40 godina umetničkog rada.
Autor izložbe: Nina Krstić, muzejski savetnik MNMU.
Izložbu je otvorio: Aleksandar Avramović.
Na otvaranju izložbe i promociji knjige govorili su: Nina Krstić, muzejski savetnik MNMU, Slobodan Štetić, profesor FILUM, Kragujevac, prof.dr. Dragan Bošković i prof.dr. Aleksandar Jerkov.
U pratećem programu promovisan je novi broj likovnog lista MNMUArt 2, kao i kalendar za 2016 : Zemaljski raj sa reprodukcijama dela Milana Rašića koja se nalaze u zbirci MNMU.
Časopis je obuhvatio veliki broj izložbi i događaja, u organizaciji MNMU i ostalih ustanova, u zemlji i inostranstvu počev od maja meseca ove godine, kada je izašao prvi broj do danas.

 

Slobodan Štetić

 

Sa otvaranja izložbe

 
               
       
         
 
               
               
 
 
 
  MUZEJ NAIVNE I MARGINALNE UMETNOSTI - MNMU   home   o muzeju   umetnici   izložbe   izdanja   trijenala   kolonije   vesti i događaji   javne nabavke   kontakt