home   o muzeju   umetnici   izložbe   izdanja   trijenala   kolonije   vesti i događaji   javne nabavke   dokumenta   kontakt
             
 
 
 
 
   

 

 

 

VESTI I DOGAĐAJI

Promocija

 

Zbornik 12-17, MNMArt broj 6. i Kalendar za 2018.

28. decembar 2017.

MNMU, Jagodina

- Promocija Zbornika 12-17
- Promocija novog broja časopisa MNMArt 6
- Promocija Kalendara MNMU za 2018. godinu
- Izložba plakata i propagandnog materijala
- Izložbene i izdavačke aktivnosti MNMU u 2017.

 

Uspešna radna godina Muzeja naivne i marginalne umetnosti zaokružena je Promocijom novog broja časopisa MNMArt br.6, Kalendara za 2018. godinu, Zbornika 12-17, kao i izložbom plakata i ostalog propagandnog materijala koji je pratio izložbene i izdavačke aktivnosti MNMU u 2017. godini.
Kalendar je posvećen aktuelnoj izložbi Turbulencije na Balkanu. Autor teksta je Nina Krstić, autor dizajna i fotografija Slobodan Štetić.

 

 

Preuzmite
Magazin za naivnu i marginalnu umetnost - MNMArt, broj 6.

 

Novo dvojezično izdanje časopisa MNMArt broj 6 sadrži brojne priloge domaćih i inostranih autora o aktivnostima MNMU u periodu od maja do decembra 2017. godine, ali i priloge iz drugih galerija i muzeja na polju naivne i marginalne umetnosti.

 

   

 

 

 

Novo izdanje Zbornika sadrži brojne priloge o aktivnostima MNMU u periodu 2012-2015 godine, kao i priloge iz drugih galerija i muzeja na polju naivne i marginalne umetnosti.
O projektima realizovanim tokom 2017. godine i najnovijim izdanjima MNMU na promociji su govorili: Nina Krstić, Ivana Jovanović i Nina Ljubomirović.

 

Prilikom promocije novog broja Zbornika, muzejskog likovnog lista i novogodišnjeg kalendara, brojnoj publici predstaviljeni su najznačajniji događaji koji su obeležili ovu godinu: Realizovano je ukupno 20 različitih projekata: 4 monografske izložbe, 2 međunarodne manifestacije i prateće izložbe, 5 tematskih i studijskih izložbi, 4 likovne radionice, i 6 prezentacija. Izložbe su, pored Srbije, predstavljene i u Češkoj, Francuskoj i Indiji.

 
             
         
               
               
 
 
 
  MUZEJ NAIVNE I MARGINALNE UMETNOSTI - MNMU   home   o muzeju   umetnici   izložbe   izdanja   trijenala   kolonije   vesti i događaji   javne nabavke   kontakt